CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera florida
Portada > Actualitat > Notícies > S’inauguren les noves oficines dels serveis socials municipals

S’inauguren les noves oficines dels serveis socials municipals

16/09/2016

Aquest proper dissabte 17 de setembre es posen en marxa oficialment unes instal·lacions que permetran potenciar la qualitat del servei que es presta

Des d’aquest cap de setmana els serveis socials de Cabrera de Mar es trobaran oficialment situats a l’edifici annex de Cal Conde. D’aquesta manera s’assoleix l’objectiu d’unificar en un únic espai serveis com el Servei d’Atenció Domiciliària, la teleassistència, el banc d’aliments o l’atenció a la gent gran. La voluntat última és potenciar i millorar l’atenció que s’ofereix a les persones de la nostra població amb aquestes necessitats específiques.

L’obra que permetia donar ús a l’edifici i que s’iniciava el passat mes de gener ha estat finançada amb el suport de la Generalitat de Catalunya. Amb aquest motiu l’acte inaugural de dissabte 17 de setembre a les 13 h comptarà amb la presència de la consellera de Governació, Administracions Públiques i Habitatge, Meritxell Borràs, acompanyada per l’alcalde, Jordi Mir i la regidora de Serveis a les Persones, Putxi Cortada.

L’equipament, totalment adaptat per a persones amb problemes de mobilitat, disposa de tres despatxos, una recepció i una sala polivalent. El projecte ha estat elaborat de forma conjunta per l’equip tècnic d’arquitectes de l’Ajuntament i l’equip de professionals que treballa a Serveis Socials per tal d’adaptar-lo a les necessitats reals del departament.

Arxivat a: General
Detall de les noves instal·lacions
Darrera actualització d’aquest contingut: 03/02/2023 a les 15:22h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona