CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera castell 1
Portada > Actualitat > Notícies > Inaugurades les noves oficines dels serveis socials municipals

Inaugurades les noves oficines dels serveis socials municipals

23/09/2016

L’acte comptava amb la presència de la consellera de Governació, Meritxell Borràs

Des d’aquest passat 17 de setembre ja es troben oficialment inaugurades les noves instal·lacions de les que disposen els serveis socials municipals de Cabrera de Mar. L’acte inaugural comptava amb la presència de la consellera de Governació, Meritxell Borràs, a qui acompanyaven, l’alcalde, Jordi Mir, la regidora de Serveis a les Persones, Putxi Cortada, a més d’altres representants municipals, l’equip dels serveis socials, tècnics del Consell Comarcal i representants d’altres ajuntaments propers, entre d’altres.

A més dels parlaments institucionals, es va realitzar una visita guiada, a càrrec de l’arquitecte municipal i la cap de serveis socials, a l’edifici annex de Cal Conde que ha estat remodelat per a acollir el servei.

Els treballs realitzats tenen com a objectiu unificar en un únic espai serveis com el Servei d’Atenció Domiciliària, la teleassistència, el banc d’aliments o l’atenció a la gent gran. El nou espai està adaptat per a persones amb problemes de mobilitat, disposa de tres despatxos, una recepció i una sala polivalent.

Arxivat a: General
Moment de la inauguració de l'equipament
Inauguració de l'equipament
Inauguració de l'equipament
Inauguració de l'equipament
Darrera actualització d’aquest contingut: 23/02/2024 a les 13:38h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona