CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera Cal Conde
Portada > Actualitat > Notícies > L’escola de música estrena la seva ubicació a Cal Conde

L’escola de música estrena la seva ubicació a Cal Conde

06/10/2016

L’equipament municipal acull d’aquesta manera el primer servei fix que ofereix a la població

Després de vuit anys de funcionament l’Escola de Música de Cabrera de Mar estrena nova ubicació amb el seu trasllat aquest curs a Cal Conde, dotant d’aquesta manera l’equipament del primer servei fix que ofereix a la població. Per tal de fer possible el trasllat del centenar d’alumnes i professors a l’ala sud de la planta baixa de l’edifici, ha estat necessària una inversió en la seva adequació de 40.000 € a càrrec de l’Ajuntament.

L’escola, que reprenia la seva activitat el passat 19 de setembre, ofereix classes per a infants a partir dels 4 anys i per a adults. Trobem d’aquesta manera, a més de sensibilització i llenguatge musical, la possibilitat d’iniciar-se o aprofundir en el coneixement d’instruments com el piano, la guitarra, el baix elèctric, la bateria, el saxòfon o el violí entre d’altres. A més el centre compta amb combos, música de cambra, els cors infantil i jove i un cor de gospel.

Per a més informació es pot consultar el web de l’escola com a enllaç adjunt.

Arxivat a: General
Una de les aules de l'escola a Cal Conde
Darrera actualització d’aquest contingut: 17/03/2023 a les 11:32h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona