CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera Fira Iberoromana
Portada > Actualitat > Notícies > L’Ajuntament estableix una nova congelació de l’IBI per al 2017

L’Ajuntament estableix una nova congelació de l’IBI per al 2017

28/10/2016

Les ordenances fiscals per a l’any vinent fixen una congelació del conjunt de taxes i impostos municipals

Ahir dijous el ple municipal de l’Ajuntament de Cabrera de Mar aprovava una nova congelació de l’Impost sobre Bens Immobles per a l’any vinent. Així, de la mateixa manera que ja es va fer l’any passat i mantenint el compromís de l’equip de govern per a l’actual legislatura, els cabrerencs i cabrerenques no veuran augmentat el tipus impositiu establert en el en el 0,874%. Aquesta decisió no afecta en tot cas únicament a l’IBI ja que la resta de taxes i impostos municipals per al 2017 es mantindran en els mateixos nivells que aquest 2016. L’única excepció serà la taxa que es paga per donar l’alta un animal al cens municipal que passarà dels 6 als 20 € i les adaptacions necessàries a la normativa vigent.

Amb la voluntat d’evitar castigar les economies familiars, a més d’aquesta congelació d’impostos s’han establert al llarg del temps d’altres mesures com la possibilitat de fraccionar en tres el pagament de l’IBI.

Arxivat a: General
Façana de l'Ajuntament de Cabrera de Mar
Darrera actualització d’aquest contingut: 22/11/2023 a les 15:33h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona