CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera Castell 2
Portada > Actualitat > Notícies > La Unió Esportiva Cabrera ha presentat els seus equips

La Unió Esportiva Cabrera ha presentat els seus equips

21/11/2016

Aquesta temporada el camp de futbol posa a disposició dels joves jugadors un mòdul per fer deures i estudiar

El passat 13 de novembre es presentaven els diferents equips que aquesta temporada 2016/2017 defensaran els colors de la Unió Esportiva Cabrera. A l’acte que tenia lloc al camp municipal d’esports es donaven a conèixer davant dels aficionats i dels familiars els 11 equips: 7 de futbol base, 2 femenins i 1 amateur. La presentació va comptar amb la participació del president del club, Pepe Álvarez, acompanyat per l'alcalde, Jordi Mir, el regidor d'Esports, Sergi Teodoro, i el coordinador Albert Ventura. Entre el més destacat de les intervencions dels representants del consistori i de la UE Cabrera es destacava la importància de l’esport en la formació dels infants i joves.

Precisament una de les novetats d’aquesta temporada és la instal·lació ja realitzada al camp de futbol d’un mòdul destinat a que els joves jugadors puguin estudiar i fer els seus deures un cop finalitzades les classes. De la mateixa manera aquest espai permet ser utilitzat per a la realització de reunions i xerrades del club.

Properament està previst l’inici d’obres per a la millora dels vestidors i la substitució de l’actual enllumenat per un de nou amb tecnologia LED.

Arxivat a: General
Moment de la presentació
Darrera actualització d’aquest contingut: 22/11/2023 a les 15:33h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona