CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera carrer
Portada > Actualitat > Notícies > Ja està en marxa el XXVI Cicle d’Orgue

Ja està en marxa el XXVI Cicle d’Orgue

22/11/2016

Aquest dissabte tenia lloc la primera de les actuacions previstes al cicle amb la reconeguda organista Montserrat Torrent

L’estreta relació de Cabrera de Mar amb la música d’orgue té un dels seus moments més destacats al llarg de l’any en la celebració del Cicle d’Orgue que enguany arriba a la seva vint-i-sisena edició. Aquest dissabte 19 de novembre començava a l’església parroquial de Sant Feliu la nova edició organitzada per Associació per la Música d'Orgue Cabrera de Mar. En total són sis els concerts programats fins el proper 24 de desembre pel preu d’un euro per entrada.

La primera de les actuacions previstes ens portava un concert de la reconeguda organista i pedagoga Montserrat Torrent amb motiu del seu noranta aniversari. El següent serà una proposta per a orgue i percussió a càrrec d’Aaron Ribas (26 de novembre). El cicle es completarà amb els concerts de Miquel Gonzàlez, orgue i Anna Maluquer, poesia, (3 de desembre); del Cor Parroquial Sant Feliu amb Carme Godall a l’orgue (7 de desembre); de Guido Iotti (10 de desembre) i es tancarà el 24 de desembre amb “El Cant de la Sibil·la” a càrrec de Josep Maria Gregori, altus, Guido Iotti, orgue i del Cor Parroquial Sant Feliu de Cabrera de Mar.

Arxivat a: General
Parròquia de Sant Feliu
Darrera actualització d’aquest contingut: 04/10/2023 a les 15:48h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona