CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera carrer
Portada > Actualitat > Notícies > S’ultimen els detalls per a la celebració del Carnestoltes

S’ultimen els detalls per a la celebració del Carnestoltes

15/02/2017

Ja es coneixen les bases per tal de participar del concurs de disfresses que es durà a terme

Des d’aquest proper divendres 24 de febrer fins el dimecres 1 de març a Cabrera de Mar celebrarem el Carnaval. Per tal de que la festa estigui a l’alçada de les expectatives ja es treballa en enllestir els últims detalls. Així, ja es coneixen les bases per tal de prendre part del concurs de disfresses que es poden consultar a través d’aquesta mateixa web. Els participants podran inscriure’s el mateix dia de la rua, el 25 de febrer, o prèviament del 20 al 23 d’aquest mes.

Pel que fa als actes programats aquests s’iniciaran el divendres 24 amb l’animació infantil, les danses  i les coreografies musicals amb “Rovell d’ou” que a partir de les 17 h trobarem a l’envelat municipal. En tot cas el moment central arribarà l’endemà, dissabte, amb la rua de Carnestoltes que a partir de les 19 h s’iniciarà a la plaça de l’Ajuntament per recórrer diferents carrers del municipi. Ja a les 21 h tindrà lloc el concurs de disfresses a l’envelat amb música i animació.

El ball i la música tornaran acompanyant la tradició el dimarts 28 de febrer amb el ball de Momerotes que des de les 20 h acollirà novament l’envelat municipal.

El punt i final arribarà l’endemà, dimecres quan a partir de les 17 h es llegirà a la plaça de l’Ajuntament el testament del Rei Carnestoltes al que seguirà l’enterrament de la sardina i la penjada de la Vella Quaresma. El tancament a la jornada serà la missa d’Imposició de cendra a les 20 h a l’església.

Per a més detalls es poden consultar els enllaços a les bases del concurs i a l’agenda del mes.

Arxivat a: General
Carnestoltes 2016

Arxius adjunts

Darrera actualització d’aquest contingut: 27/01/2022 a les 15:38h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona