CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | AMB ESTILS

Logotip
Capçalera Castell 2
Portada > Actualitat > Notícies > L’exposició “Consum, com som?” arriba a Cabrera de Mar

L’exposició “Consum, com som?” arriba a Cabrera de Mar

22/03/2017

La mostra, que es podrà veure a Can Martinet, informa dels nostres drets com a consumidors i sobre com consumir de manera responsable

Sabem quins son els nostres drets quan consumim? Entenem adequadament la informació que trobem a les etiquetes dels productes? On i com podem consumir responsablement? A aquestes preguntes podrem donar-li resposta a través de l’exposició “Consum, com som?” que a partir d’aquest proper dilluns 27 de març i fins el 3 d’abril podrem trobar a Can Martinet. La mostra, especialment adreçada a infants i joves, ha estat realitzada des de l’Àrea de Salut Pública i Consum de la Diputació de Barcelona i està dividida en quatre blocs interactius diferents. Aquests se centren a informar-nos sobre els nostres drets i a animar-nos a exercir-los. D’aquesta manera s’incideix en qüestions com el dret a ser ben informats o el dret a la salut i la seguretat.

A més també s’anima a consumir responsablement en aspectes del nostre dia a dia com poden ser els serveis a la llar, la mobilitat o el consum d’aliments.

Arxivat a: General
Imatge de l'exposició
Darrera actualització d’aquest contingut: 23/04/2024 a les 12:06h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona