CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera Castell 2
Portada > Actualitat > Notícies > L’Ajuntament destina un 10% del seu pressupost a reforçar la seguretat i el civisme

L’Ajuntament destina un 10% del seu pressupost a reforçar la seguretat i el civisme

20/04/2017

El cos de Policia Local garanteix la seva presència a la via pública les 24 hores del dia durant tots els dies de l’any

La seguretat i la lluita contra l’inicivisme als espais públics són aspectes prioritaris de les polítiques municipals a Cabrera de Mar. Un exemple d’aquesta voluntat és la inversió de fons públics que l’Ajuntament destinarà a aquestes qüestions al llarg del 2017 i que suposarà un 10% del total de la seva despesa. Gràcies a aquesta previsió el municipi compta amb un cos de Policia Local format per 16 agents que garanteixen la presència a la via pública en tot moment d’un mínim de dos agents durant les 24 hores de tots els dies de l’any. De la mateixa manera el nombre d’efectius s’amplia durant l’estiu amb la incorporació puntual de tres agents de platja. Com a novetat, enguany se sumaran a les tasques de promoció de les actituds cíviques diversos agents de civisme.

Més enllà de les actuacions que es duen a peu de carrer, el nostre municipi compta amb un sistema de videovigilància que es posava en marxa fa quatre anys. Aquest servei es veurà reforçat enguany amb la instal·lació de dos nous punts de lectura de matrícules (situats al Pla de l’Avellà) i la renovació del servidor. En total a l’actualitat es disposa de 10 punts de lectura.

Entre les darreres actuacions destacades en l’àmbit de la seguretat i el civisme cal destacar la passada celebració de la Junta Local de Seguretat i l’edició d’una auca sobre les actituds cíviques per als més joves.

En tot cas, per tal de garantir la major eficiència dels recursos amb els que compta la població des de l’Ajuntament de Cabrera de Mar s’insisteix en la importància de la col·laboració ciutadana. Davant de la possibilitat d’estar presenciant un moviment sospitós és imprescindible trucar al 112 o contactar amb la Policia Local al 600 51 61 51.

Arxivat a: General
Un agent de la Policia Local realitzant tasques de seguretat
Darrera actualització d’aquest contingut: 26/01/2022 a les 16:41h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona