CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera castell 1
Portada > Actualitat > Notícies > Les enquestes de satisfacció situen entre el notable i l’excel·lent els serveis municipals

Les enquestes de satisfacció situen entre el notable i l’excel·lent els serveis municipals

26/04/2017

La biblioteca i el casal de la gent gran són els equipaments que assoleixen un major reconeixement per part de la ciutadania

Els cabrerencs i les cabrerenques estan altament satisfets amb els serveis municipals que tenen a la seva disposició. Si més no aquesta és la idea que es pot desprendre de les darreres enquestes de valoració que s’han realitzat al respecte a les quals es reflecteix tant la satisfacció amb el servei com amb la neteja i el manteniment de l’equipament. El darrer d’aquests qüestionaris situava per sobre del 7 de mitjana tots els serveis i espais públics sobre els quals es preguntava.

La nota més alta corresponia a la Biblioteca Ilturo que assoleix un 9,87 per part dels usuaris. Per darrera trobem el casal de gent gran El Castellet amb un 9,52 al que segueixen el Centre Cívic Pla de l’Avellà (8,47), la recepció de l’Ajuntament (8,44), el pavelló d’esports (8,30) i el camp de futbol (8,11). Sense abandonar el notable trobem també la neteja i manteniment de la població, que assoleix una valoració de 7,73. L’enquesta també analitza d’altres aspectes del dia a dia del municipi com són la qualitat de la resposta que s’ofereix des de l’Ajuntament a les consultes ciutadanes (8,06) i la satisfacció de les entitats amb el consistori que se situa en el 7,32.

Aquest treball d’anàlisi té com a principal objectiu ajudar l’Ajuntament de Cabrera a oferir el millor servei possible a la població.

Arxivat a: General
Façana de l'Ajuntament de Cabrera de Mar
Darrera actualització d’aquest contingut: 30/03/2023 a les 10:18h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona