CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera platja Cabrera
Portada > Actualitat > Notícies > Obertes les inscripcions a la Fira Iberoromana per a entitats i comerços

Obertes les inscripcions a la Fira Iberoromana per a entitats i comerços

04/05/2017

Fins a aquest 22 de maig es poden formalitzar les inscripcions per tal de que els teixits associatiu i comercial també prenguin part de l’esdeveniment

Les empreses, establiments comercials o entitats del municipi podran fer servir la Fira Iberoromana que se celebra els propers dies 3 i 4 de juny per a mostrar i oferir els serveis o productes que posen a disposició de la població i dels visitants que rebrem. L’Ajuntament de Cabrera de Mar els hi ofereix una carpa equipada amb el material necessari (taules, cadires i punt de llum.

Per tal de poder accedir, els requisits són acomplir amb l’horari d’atenció establert que va des de les 9 a les 14 h i des de les 17 a les 21 h els dies 3 i 4 de juny; ambientar la carpa i la taula amb temàtica iberoromana i que les persones que atenen al públic també estiguin vestides amb roba de l’època.

La confirmació d’assistència ha de realitzar-se omplint la fitxa que es troba en aquesta mateixa pàgina com a document adjunt abans del 22 de maig i enviant-la a l’adreça de correu (Necessites javascript per veure aquest correu-e).

Arxivat a: General
Imatge de la passada fira

Arxius adjunts

Darrera actualització d’aquest contingut: 04/10/2023 a les 15:48h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona