CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera platja Cabrera
Portada > Actualitat > Notícies > Ja es poden demanar les targetes per a l’aparcament del carrer Canigó i per a l’àrea verda del Pla de l’Avellà en el cas de noves matriculacions

Ja es poden demanar les targetes per a l’aparcament del carrer Canigó i per a l’àrea verda del Pla de l’Avellà en el cas de noves matriculacions

17/05/2017

La mesura està destinada a facilitar a les persones del municipi l’aparcament en l’entorn de les zones de bany durant els mesos de juny, juliol i agost

Aquelles persones que disposen des de l’any passat de les targetes per estacionar a l’àrea verda del Pla de l’Avellà podran continuar fent-les servir a partir d’aquest proper mes de juny. En tot cas, és necessari que en demanin de noves els propietaris dels vehicles que s’hagin adquirit amb posterioritat. Ara ja es pot fer aquest tràmit a l’Ajuntament per tal d’aparcar en aquests espais reservats durant els caps de setmana i festius dels mesos de juny, juliol i agost. Els habitatges dels carrers de l’àrea verda poden disposar de tants distintius com vehicles mentre que es restringirà a un únic distintiu, amb les matrícules que calgui, pels habitatges del Pla de l’Avellà de fora de l’àrea verda i pels veïns de fora del Pla de l’Avellà que estiguin empadronats i paguin l’impost de circulació a Cabrera de Mar.

D’altra banda també cal recordar que tots els veïns del municipi que paguin l’impost de circulació a Cabrera i que hi estiguin empadronats poden accedir a l’aparcament situat al carrer Canigó. En aquest cas el distintiu s’ha de renovar anualment al preu de 10 € i permet l’estacionament durant tot l’any.

Arxivat a: General
Targeta identificativa per als vehicles
Darrera actualització d’aquest contingut: 29/05/2023 a les 14:39h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona