CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | AMB ESTILS

Logotip
Capçalera Cal Conde
Portada > Actualitat > Notícies > L’escola municipal de música participa del Festival Simfònic

L’escola municipal de música participa del Festival Simfònic

31/05/2017

El proper 10 de juny el centre realitzarà a Cal Conde un dels 100 concerts simultanis que tindran lloc a Catalunya i Balears

Un total de 5.000 músics pertanyents a diferents escoles de música d’arreu de Catalunya i de Balears interpretaran simultàniament aquest proper 10 de juny a les 19 h la cançó “Camins” de Sopa de Cabra en 100 concerts arreu del territori. Cabrera de Mar també participarà d’aquesta proposta que sota el nom Festival Simfònic es duu a terme amb la voluntat de fer visible el treball que realitzen les escoles de música. En concret, l’escola de la nostra vila realitzarà amb la col·laboració de la Regidoria de Cultura la seva actuació a partir de les 18 h a Cal Conde.

Cabrera de Mar és un dels 28 municipis catalans que forma part de les ciutats simfòniques de Catalunya, les poblacions que participen d’una iniciativa que celebra enguany la seva setena edició.

Pel que fa a la resta d’actuacions aquestes tindran lloc a espais tan singulars com la Sala de Martí l’Humà del Museu d’Història de Barcelona, l’església romànica de Sant Martí a Lleida, el Claustre de la Catedral de Tarragona o els jardins del Centre Cultural La Misericòrdia a Palma de Mallorca.

Arxivat a: General
Logotip del festival
Darrera actualització d’aquest contingut: 22/03/2024 a les 11:59h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona