CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera Castell 2
Portada > Actualitat > Notícies > L'equip de govern retira la confiança a una regidora

L'equip de govern retira la confiança a una regidora

20/06/2017

L’alcalde, Jordi Mir, assumeix les responsabilitats de Maria José Cortada un cop aquesta ha estat cessada

Els membres de l’equip de govern (PDeCAT i ERC) a l’Ajuntament de Cabrera de Mar han pres per unanimitat la decisió de cessar Maria José Cortada com a regidora de Serveis a les Persones, Promoció Econòmica i Sanitat. Aquestes responsabilitats han estat assumides de forma provisional per l’alcalde, Jordi Mir. La raó exposada per a prendre aquesta decisió ha estat la pèrdua de confiança generada en el si del govern arran de l’edició d’un llibre, amb motiu de la darrera fira Iberoromana celebrada els dies 3 i 4 de juny, sense seguir-ne els tràmits reglamentaris.

En un comunicat fet públic, l’equip de govern manifesta que volem agrair la bona feina feta per la Sra. Maria José Cortada durant aquests dos anys en les seves àrees de responsabilitat, i lamentem profundament que els fets ocorreguts ens hagin conduit irremissiblement a aquesta situació. Tanmateix, l’equip de govern reitera la seva ferma voluntat de complir tots els compromisos del programa de govern, així com els projectes iniciats durant el mandat”.

Arxivat a: General
L’alcalde, Jordi Mir, assumeix les responsabilitats de Maria José Cortada
Darrera actualització d’aquest contingut: 15/09/2023 a les 14:24h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona