CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera Castell 2
Portada > Actualitat > Notícies > Podi cabrerenc a totes les categories de la Copa Catalunya d’Agility

Podi cabrerenc a totes les categories de la Copa Catalunya d’Agility

28/06/2017

El Club d’Agility Cànic aconseguia un nou èxit esportiu després del podi assolit en el campionat estatal

El municipi de la Torre de Claramunt acollia la celebració de la Copa Catalunya d’Agility en la seva tretzena edició i ho feia amb una àmplia participació cabrerenca a través del Club d’Agility Cànic. El club local aconseguia un triple èxit ja que es feia amb quatre podis a les tres categories que es disputaven.

Pel que fa a la categoria gran, el Cànic es feia amb la tercera posició per equips amb l’Elisenda Huidobro amb el seu dòberman Morgan, la Juli Carroza amb la pastor belga Cora, la Diana Cozar amb la pastor blanc suïs Coma i en Juanjo Espadas amb el pastor australià Hippy. Ja en categoria mitjana el club del nostre municipi pujava al segon i al tercer esglaó del podi amb l’Elisenda Huidobro, ara amb el seu cocker Drac i la Carme Alòs amb la seva shetland Striptease. Es dóna la circumstància de que Huidobro i Drac enguany també han aconseguit fer podi al campionat d’Espanya.

Finalment, en la categoria petita la Neus Baró amb la shetland Ela aconseguia el subcampionat. 

Arxivat a: General
Moment de la competició
Darrera actualització d’aquest contingut: 21/09/2022 a les 10:25h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona