CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera Fira Iberoromana
Portada > Actualitat > Notícies > Entren en funcionament les zones verda i blava destinades a facilitar l’aparcament durant l’estiu

Entren en funcionament les zones verda i blava destinades a facilitar l’aparcament durant l’estiu

29/06/2017

Com a novetat, enguany s’ha assolit un acord per tal de cedir a Cabrils una part de les places de la zona verda del Pla de l’Avellà que no fan servir els veïns de Cabrera

Al llarg d’aquest mes de juny s’han posat oficialment en servei les zones especials d’aparcament destinades, principalment, a millorar l’accés a les zones de bany als veïns i veïnes de Cabrera de Mar. D’aquesta manera entraven en funcionament tant la zona verda per a residents al Pla de l’Avellà com les zones blaves de pagament a Santa Margarida i a la N-II.

Pel que fa a l’àrea verda, s’hi han habilitat 484 places amb l’objectiu de facilitar l’aparcament durant els caps de setmana d’estiu a les persones residents tant al Pla de l’Avellà com a la resta del municipi. Com a novetat, enguany s’ha signat un conveni amb l’Ajuntament de Cabrils que permetrà a persones de la població veïna estacionar fins a un màxim de 50 vehicles en aquesta zona verda previ pagament de 50 €.

Aquesta actuació no ha de suposar en tot cas un impediment per a l’estacionament de cabrerencs i cabrerenques com s’ha pogut constatar en aquests primers caps de setmana. Fins i tot en els moments de màxima afluència s’ha pogut disposar d’un mínim del 10% de places sense ocupar. D’aquesta manera s’assoleixen els dos objectius d’aquesta zona verda com són garantir l’estacionament als veïns del Pla de l’Avellà i facilitar l’accés a la platja als veïns de la resta del municipi.

Arxivat a: General
Aparcaments de la zona verda
Darrera actualització d’aquest contingut: 22/09/2023 a les 14:20h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona