CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera florida
Portada > Actualitat > Notícies > Tot a punt per a l’inici de curs a l’escola i a l’escola bressol

Tot a punt per a l’inici de curs a l’escola i a l’escola bressol

28/08/2017

El 100% dels infants del municipi que sol·licitaven plaça a l’escola de la nostra vila han pogut inscriure’s

Properament s’iniciarà un nou curs escolar i a Cabrera de Mar ja està tot a punt per al seu inici als centres d’ensenyament públic amb els que compta la nostra població. Pel que fa a l’escola bressol Marinada, aquesta presenta una ocupació del 91% havent-se atorgat el total de les places que s’oferien per a infants nascuts al 2015 i al 2016. En tot cas queden encara disponibles 5 places més per a nadons que naixien aquest mateix 2017.

De la mateixa manera cal també destacar que els 21 infants del nostre municipi que sol·licitaven plaça de P3 a l’escola Pla de l’Avellà han pogut accedir-hi. En total eren 52 les sol·licituds que es feien per a les 50 places disponibles. Igualment han obtingut plaça totes les sol·licituds realitzades per a la resta de cursos.

Més enllà de l’educació infantil i primària, el nostre municipi també ofereix d’altres propostes com la formació per a majors d’edat a través de l’escola d’adults El Clos. L’oferta formativa d’aquest espai per al curs que començarem inclou la preparació per a les proves d’accés a Grau Superior i Grau Mitjà; anglès, incloent la preparació per als exàmens del PET i el First Certificate; francès; castellà per a estrangers; català inicial i bàsic a més d’ortografia catalana; informàtica i coneixements de dispositius mòbils. Per a més informació es pot contactar amb l’escola a través de l’adreça (Necessites javascript per veure aquest correu-e).

Finalment cal també destacar que el proper 18 de setembre s’inicien les classes de l’escola de música. Allà es poden cursar estudis en àrees com el llenguatge musical, instruments o cant coral. A més, per als infants s’ofereixen cursos de sensibilització musical o d’iniciació als instruments. Per a més informació es pot consultar el web de l’escola https://www.escolamusicacabrera.org/.

Arxivat a: General
Imatge de l'escola bressol
Darrera actualització d’aquest contingut: 17/03/2023 a les 11:32h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona