CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera Castell 2
Portada > Actualitat > Notícies > Bons resultats de l’agility cabrerenc a Anglaterra

Bons resultats de l’agility cabrerenc a Anglaterra

08/09/2017

Integrants del Cànic Agility prenien part de dues proves celebrades al Regne Unit

Diferents membres del Cànic Agility de Cabrera de Mar viatjaven aquest passat mes d’agost a Anglaterra per tal de prendre part a dues destacades competicions que hi tenen lloc: l’International Festival del Kennel Club britànic i el Dogs in Need. Aquestes competicions atreuen pel seu prestigi més de 2.000 participants arribats d’arreu del món.

Pel que fa als resultats assolits per la nostra representació local, Neus Baró acompanyada amb la seva gossa Ela aconseguia a l’International Festival del Kennel Club classificar-se per a la final de la Novice Cup on assolia una meritòria sisena posició. Gràcies a aquest resultat Neus Baró podrà prendre part a la gran final d’aquesta prova a la Cruft’s. Bonet també es feia amb una plaça a la final del Dogs in Need acompanyada en aquest cas la Carme Alós amb la seva gossa Striptease que va quedar primera en les proves de selecció. En tot cas, en aquesta ocasió, cap de les dues aconseguia un lloc destacat en la classificació final.

La presència del club Cànic Agility comptava també amb la participació de Joan Carles amb la Maggie i en Josep amb en Loki que van aconseguir arrodonir alguns circuits i van afegir alguns trofeus més al resultats del club.

Arxivat a: General
Moment d'una de les competicions
Darrera actualització d’aquest contingut: 29/09/2023 a les 10:27h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona