CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera platja Cabrera
Portada > Actualitat > Notícies > Dues rutes expliquen a l’octubre el nostre patrimoni històric

Dues rutes expliquen a l’octubre el nostre patrimoni històric

28/09/2017

Una ruta teatralitzada i una ruta arqueològica centren les activitats de difusió del municipi durant el mes

Cabrera de Mar compta amb un ric patrimoni històric que inclou elements tan destacables com els jaciments arqueològics amb els que disposem o el Castell de Burriac. Amb la voluntat de donar a conèixer aquest patrimoni, des de l’Ajuntament es duen a terme periòdicament actuacions com ara les rutes que, aquest mes d’octubre, s’ofereixen per partida doble.

D’aquesta manera el proper 8 d’octubre està programada una ruta arqueològica. Els participants prendran part d’un recorregut pels jaciments arqueològics de Can Benet, Ca l'Arnau amb els seus forns i les termes per arribar al Clos arqueològic de Can Modolell. El punt i final de la proposta serà un taller familiar de mosaics.

Posteriorment, el 29 d’octubre, tindrà lloc una ruta teatralitzada al Castell de Burriac, el castell medieval més emblemàtic de la nostra comarca. Aquesta proposta ens permet conèixer la història d’aquest espai des d’una perspectiva lúdica i divertida.

Per tal de participar de qualsevol de les rutes és necessari realitzar reserva prèvia al correu electrònic (Necessites javascript per veure aquest correu-e) o bé trucant al servei d'atenció turística 674 011 450.

Arxivat a: General
Imatge promocional d'una de les rutes
Darrera actualització d’aquest contingut: 19/01/2022 a les 16:36h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona