CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera Castell 2
Portada > Actualitat > Notícies > Propera inauguració del Centre d’Atenció als Visitants de Can Benet

Propera inauguració del Centre d’Atenció als Visitants de Can Benet

09/11/2017

Aquest proper 18 de novembre s’inaugura oficialment un punt de referència per a la promoció turística a Cabrera de Mar

El nostre municipi disposa de tota una sèrie d’atractius per al visitant com són la nostra història, el patrimoni cultural del que disposem, la gastronomia, la proximitat a Barcelona o les nostres platges entre d’altres. Amb la voluntat d’oferir una atenció adequada a les persones que ens visiten al llarg de l’any es creava el Centre d’Atenció als Visitants a Can Benet que aquest proper 18 de novembre obrirà oficialment les seves portes a partir de les 12 h en un acte públic al que es troba convidada tota la ciutadania. La inauguració comptarà amb un espectacle ambientat en l’època romana i, en finalitzar, s’oferirà un aperitiu a les persones assistents.

Aquest nou equipament compta amb dos espais principals. Per una banda es troba la recepció a la qual es pot atendre de manera individualitzada als visitants i on es podrà trobar diferent material informatiu. A més es disposa d’una sala amb un sistema interactiu d’informació a la què es projecten en pantalles tàctils vídeos en visió de 360 graus dels jaciments arqueològics i del Castell de Burriac.

Durant la inauguració també es presentarà el Pla Estratègic de Turisme i es donarà a conèixer el nou material de difusió que s’ha elaborat: flyers dels closos (Can Benet, Ca l’Arnau i Can Modolell), una guia de turisme i un tríptic del Castell de Burriac.

Arxivat a: General
El Centre d’Atenció als Visitants

Arxius adjunts

Darrera actualització d’aquest contingut: 04/10/2023 a les 15:48h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona