CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera platja
Portada > Actualitat > Notícies > Cabrera se suma al Dia internacional per l’eliminació de la violència envers les dones

Cabrera se suma al Dia internacional per l’eliminació de la violència envers les dones

15/11/2017

El municipi acull diferents activitats de conscienciació al voltant de la commemoració d’aquest 25 de novembre

Durant el primer semestre del 2017 el Departament d’Interior de la Generalitat de Catalunya té constància de que han estat ateses a Catalunya 6.454 víctimes de violència masclista en l’àmbit de la parella, una violència que  fins el passat 16 d’octubre havia provocat 8 víctimes mortals. Davant d’aquestes dades l’Ajuntament de Cabrera de Mar torna a sumar-se un any més a la commemoració aquest proper 25 de novembre del Dia internacional per l’eliminació de la violència envers les dones.

Les activitats programades tindran el seu inici el proper dimarts 21 de novembre al Castellet, amb la xerrada que sota el títol “La meva experiència. Et puc ajudar?”, oferirà Arantxa Arandigoyen. L’endemà serà el torn per a la Biblioteca Ilturo que acollirà una hora del conte per a la reflexió a partir de les 18 h. La Lídia Clua serà l’encarregada d’oferir el conte “Princeses blaves i prínceps encantadors”.

Finalment el dijous 23 de novembre a partir de les 17.30 h la pista vella de bàsquet rebrà l’activitat “Saps el que cantes?” que servirà per tal de subratllar els micromasclismes que sovint trobem en les cançons de moda. L’acte comptarà també amb la lectura del manifest de la jornada i es tancarà amb un berenar per a totes les persones assistents.

Arxivat a: General
Les activitats programades tindran el seu inici el proper dimarts 21 de novembre
Darrera actualització d’aquest contingut: 23/04/2024 a les 12:06h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona