CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera panoràmica 3
Portada > Actualitat > Notícies > Grillats representa a l’envelat municipal “Revolta de bruixes”

Grillats representa a l’envelat municipal “Revolta de bruixes”

22/11/2017

Grillats realitzarà una única representació del text de Josep Maria Benet i Jornet

Grillats presenta aquest proper 25 de novembre a les 19 h a l’envelat municipal una versió de “Revolta de bruixes” abreujada, d’una hora llarga de duració preparada pel mateix autor. És la història que narra el que passa a sis dones i a un home durant una nit de lluna plena. Elles són la brigada de neteja d’una gran empresa i ell és el vigilant de la mateixa. Elles tenen un problema comú, que les enfrontarà al vigilant, però aquest problema és l’única cosa que les uneix i és per això que ben aviat la revolta que s’inicia agafa camins inesperats.

Serà en tot cas una única representació dirigida per Montse Sala i amb les interpretacions de Cristina Ros, Ariana Prado, Ester Cisa, Xavier Arbolí, Mariona Borràs, Júlia Ventura i Aina Aparicio. Després de l’obra hi haurà un col·loqui final.

Arxivat a: General
Cartell de la representació
Darrera actualització d’aquest contingut: 21/09/2022 a les 10:25h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona