CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera platja
Portada > Actualitat > Notícies > Nou Punt de lectura a l’Escola d’Adults El Clos

Nou Punt de lectura a l’Escola d’Adults El Clos

24/01/2018

En aquest nou espai es poden trobar documents en diferents llengües i materials diversos com novel·les, publicacions periòdiques o pel·lícules

L’Escola d’Adults El Clos, conjuntament amb la Biblioteca Ilturo, ha posat en marxa un Punt de lectura al centre amb l’objectiu que esdevingui un suport per a la formació dels estudiants. També es vol apropar així els diferents recursos bibliotecaris existents i eliminar qualsevol barrera física, social o cultural. En aquest nou espai, es poden trobar documents en català, castellà, anglès i francès, així com materials ben diversos com novel·les, publicacions periòdiques o pel·lícules. El nou Punt de lectura és un servei gratuït de préstec i de consulta d’un fons que s’actualitzarà cada mes.

Durant el 2018, la biblioteca preveu crear també un nou Punt de lectura a la piscina municipal, per tal d’apropar la lectura a nous públics i facilitar-la a aquells que ja tenen l’hàbit adquirit. Aquest nou servei també serà gratuït i oferirà materials per a totes les edats i interessos. Amb la creació d’aquests dos nous punts de lectura es vol posicionar la biblioteca com un agent dinàmic i donar a conèixer els seus serveis fora de les seves instal·lacions.

Arxivat a: General
El nou Punt de lectura
Darrera actualització d’aquest contingut: 22/11/2023 a les 15:33h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona