CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera Castell 2
Portada > Actualitat > Notícies > La biblioteca multiplica l’activitat amb l’arribada de Sant Jordi

La biblioteca multiplica l’activitat amb l’arribada de Sant Jordi

05/04/2018

Un cop més els centres d’estudis estan convidats a una narració de la llegenda

Els llibres són protagonistes de la diada de Sant Jordi i, com no pot ser d’una altra manera, la Biblioteca Ilturo tindrà una especial presència en aquesta celebració amb tot un programa d’activitats. Aquest proper 12 d’abril, a les 19 h, tindrà lloc la primera de les propostes amb la conferència i col·loqui “Sobreviure Pedrolo”, que servirà per tractar sobre les principals obres de Manuel de Pedrolo en el centenari del seu naixement.  La trobada comptarà amb Sebastià Bennasar, periodista, escriptor i traductor, i del també periodista i escriptor, Albert Calls.

Els infants tindran un paper protagonista amb el taller creatiu “Sant Jordi a dojo! Dracs, roses i punts de llibre” que el 17 d’abril se celebrarà a partir de les 18 h; amb l’hora del conte amb música en directe a càrrec de Rondallaire del 18 d’abril a les 18 h i amb la narració de la llegenda a càrrec de mOn Mas que s’oferirà el 18 i 19 d’abril al matí als alumnes de l’Escola Bressol Marinada, a l’escola Pla de l’Avellà i al Col·legi Parroquial Sant Feliu.

La programació de la diada es completa amb la presentació del llibre “L’amor i la lectura: una faula de Sant Jordi” de Sílvia Tarragó amb la participació de l’autora i de la prescriptora literària, Sílvia Cantos, el 19 d’abril a partir de les 19.30 h. Des del dia 12 al 24 d’abril les persones que visitin la biblioteca podran també veure l’exposició “Arran del Camí Ral: de Barcelona a Arenys de Mar (1880 – 1920)” i durant tot el mes una mostra bibliogràfica sobre la llegenda de Sant Jordi.

Arxivat a: General
Sant Jordi 2018
Darrera actualització d’aquest contingut: 22/09/2023 a les 14:20h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona