CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera Fira Iberoromana
Portada > Actualitat > Notícies > L’Ajuntament ofereix un curs de manipulador d’aliments, intoleràncies alimentàries i al·lèrgies

L’Ajuntament ofereix un curs de manipulador d’aliments, intoleràncies alimentàries i al·lèrgies

23/05/2018

Les inscripcions es poden formalitzar a Can Martinet fins a aquest proper 4 de juny

Les persones que treballen en l’hostaleria o en qualsevol altre sector que impliqui l’ús d’aliments necessiten conèixer tota una sèrie de prevencions per tal d’evitar que es puguin donar, per exemple, intoxicacions alimentàries. Per tal d’afavorir l’accés a aquests llocs de treball, l’Ajuntament de Cabrera de Mar ofereix un curs de manipulador d’aliments, intoleràncies alimentàries i al·lèrgies que s’impartirà el proper 9 de juny a la sala polivalent de Can Martinet. Durant la jornada s’oferiran coneixements sobre els perills associats a la manipulació dels aliments i les mesures a prendre per a evitar-los.

Les inscripcions es poden formalitzar, també a Can Martinet, fins a aquest proper 4 de juny. El preu serà de 10 € per a joves de 16 a 35 anys empadronats al municipi, membres d’entitats locals, persones derivades del Servei Local d’Ocupació i treballadors d’empreses amb seu a Cabrera. Per a la resta de l’alumnat el preu serà de 20 €.

Per a més informació es pot contactar telefònicament amb Can Martinet trucant al 93 754 28 61 o al 674 36 12 44 o bé a través de les adreces de correu electrònic (Necessites javascript per veure aquest correu-e) o (Necessites javascript per veure aquest correu-e).

Arxivat a: General
La manipulació d'aliments requereix de coneixements

Arxius adjunts

  • Cartell del curs (PDF, 209 kB)
    Informació sobre el curs per a manipular aliments
Darrera actualització d’aquest contingut: 28/05/2020 a les 10:06h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona