CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera panoràmica 3
Portada > Actualitat > Notícies > S’obren les inscripcions al Juliol Jove

S’obren les inscripcions al Juliol Jove

30/05/2018

A partir d’aquest divendres es poden realitzar les inscripcions al programa municipal de lleure jove per a l’estiu

Activitats esportives, tallers o sortides formen part del programa Juliol Jove que promou l’Ajuntament de Cabrera de Mar amb l’objectiu d’oferir una proposta lúdica i educativa per a joves a partir dels 12 anys un cop finalitzen les classes. Aquells joves empadronats al municipi o que estudiïn a Cabrera i que en vulguin prendre part, poden formalitzar les seves inscripcions a partir d’aquest divendres 1 de juny i fins el proper dia 20 a Can Martinet. La resta de persones interessades es poden inscriure a partir del 21 de juny.

Les activitats començaran el dia 25 de juny i arribaran fins el dia 30 de juliol, tot just abans de la celebració de la Festa Major. Entre les propostes que trobem al Juliol Jove estan els tallers de decoloració de samarretes, de grafits o de sushi entre d’altres a més el torneig de les 12 hores futbol 7 o les sortides a Port Aventura o Water World. Totes les activitats previstes són gratuïtes a excepció de les sortides.

 Per a més informació és pot consultar la documentació adjunta.

Arxivat a: General
Imatge del Juliol Jove

Arxius adjunts

Darrera actualització d’aquest contingut: 28/05/2020 a les 10:06h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona