CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera Cal Conde
Portada > Actualitat > Notícies > En marxa el projecte Quatre Ribes per a l’impuls de l’activitat econòmica

En marxa el projecte Quatre Ribes per a l’impuls de l’activitat econòmica

22/06/2018

Els ajuntaments de Cabrera de Mar, Argentona, Dosrius i Òrrius treballen conjuntament per tal d’optimitzar els recursos

Quatre Ribes és el nom de la xarxa supramunicipal destinada a impulsar l’activitat econòmica oferint de manera mancomunada serveis com l’ajuda per a emprenedors, una borsa de treball o el suport en la selecció de personal per a les empreses locals. El projecte, del qual participen els ajuntaments de Cabrera de Mar, Argentona, Dosrius i Òrrius, vol tenir especial incidència en el desenvolupament de projectes d’emprenedoria.

Per aquest motiu Quatre Ribes disposa del Punt d’Atenció per a Emprenedors (PAE), un servei que permetrà la constitució i legalització d’una empresa amb un sistema electrònic, ràpid, eficient i gratuït. Aquest servei suposarà un important estalvi de temps i de diners per als emprenedors que veuran com poden donar-se d’alta en el mateix dia com a empresaris i com a societat mercantil en un màxim de 7 dies.

En tot cas el servei d’impuls a l’activitat econòmica es presenta com a una ajuda continuada en el temps que comença abans de donar d’alta l’empresa i inclou també el suport a la creació del pla de negoci o en la consulta a d’altres administracions.

Entre les darreres incorporacions al servei destaquen les entrevistes speed-dating destinades a incentivar la inserció laboral i a facilitar els processos de selecció a les empreses. La proposta permet que les empreses puguin conèixer personalment candidats a incorporar-se en la seva estructura de manera ràpida i eficient. Els candidats sorgeixen de la pròpia borsa de treball de Quatre Ribes.

El projecte arrenca l’any 2016 amb l’aprovació per part dels diferents ajuntaments implicats del Pla director i definició estratègica territorial en l’àmbit de la promoció econòmica de la Riera d’Argentona 2015-2018.

 

 

Arxivat a: General
Presentació de la xarxa Quatre Ribes
Darrera actualització d’aquest contingut: 30/03/2023 a les 10:18h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona