CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | AMB ESTILS

Logotip
Capçalera florida
Portada > Actualitat > Notícies > Obertes les inscripcions per a la propera temporada de “Queixalades de lectura” a la biblioteca

Obertes les inscripcions per a la propera temporada de “Queixalades de lectura” a la biblioteca

27/06/2018

Aquest mes de juny ha finalitzat la que ha estat la primera experiència d’aquest club de lectura per a infants d’entre 8 i 10 anys

Aquest passat 18 de juny tenia lloc la darrera de les sessions del club de lectura infantil “Queixalades de lectura” que, per primera vegada, aquest curs ha organitzat la Biblioteca Ilturo. La iniciativa, dinamitzada en sessions mensuals per l’especialista en literatura infantil i juvenil Mon Mas, es dirigeix a infants de 8 a 10 anys amb els objectius de compartir i ampliar l’experiència lectora, donar a conèixer autors i obres de literatura infantil, desenvolupar l’expressió oral o fomentar la creativitat entre d’altres.

Ja es poden realitzar les inscripcions per a formar part del club durant el curs vinent que s’iniciarà el proper 2 d’octubre.

Al llarg d’aquesta primera edició de “Queixalades de lectura” s’han llegit, entre d’altres obres, Un intruso en mi cuaderno de David Fernández Sifres, L’iIlla de Paidonèsia d’Oriol Canosa (una història en format epistolar) i Leandre, el nen horrible d’Anna Manso.

Arxivat a: General
Algunes de les lesctures realitzades
Darrera actualització d’aquest contingut: 16/04/2024 a les 09:50h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona