CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera Fira Iberoromana
Portada > Actualitat > Notícies > El Curs d’Orgue del Maresme arriba a la seva vintena edició

El Curs d’Orgue del Maresme arriba a la seva vintena edició

22/08/2018

En els propers dies podrem gaudir dels concerts inaugural i de clausura de la proposta formativa que acull Cabrera de Mar

El nostre municipi té una estreta relació amb la música d’orgue amb activitats entre les quals destaca la celebració del Curs d’Orgue del Maresme que organitza l’Associació per la Música d’Orgue de Cabrera de Mar (AMOC). Enguany aquest curs celebra la seva vintena edició i, un cop més, tots els cabrerencs i cabrerenques estem convidats a gaudir amb els concerts que s’oferiran al voltant d’aquesta activitat formativa. 

Aquest dimarts 28 d’agost, a partir de les 20 h a l’església parroquial de Sant Feliu, té lloc el concert inaugural càrrec de Michael Radulescu, catedràtic d’orgue de la Höchschule für Musik und Darstellende Kunst de Viena. La jornada es completarà per a les persones inscrites al curs amb una visita durant la tarda al Museu de la Música de Barcelona. 

Ja el proper dissabte 1 de setembre, també a les 20 h a l’església, se celebrarà el concert de cloenda. En aquest cas durant la missa i post-missa, podrem gaudir del recital del conjunt vocal i instrumental amb l’actuació dels participants del Curs d’Orgue del Maresme.

Arxivat a: General
Orgue
Darrera actualització d’aquest contingut: 02/12/2022 a les 08:24h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona