CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera Castell 2
Portada > Actualitat > Notícies > Gran paper del Club d’Agility Cànic a Anglaterra

Gran paper del Club d’Agility Cànic a Anglaterra

29/08/2018

L’entitat cabrerenca participava aquest agost a dues de les cites més destacades del calendari europeu d’aquest esport

Un grup de representants del Club d’Agility Cànic de Cabrera de Mar ha realitzat aquest mes d’agost el seu tradicional desplaçament a Anglaterra per tal de prendre part a dues cites destacades del calendari d’aquest esport del qual participen plegats persones i gossos. Els membres del club assolien uns excel·lents resultats de la seva participació a l’International Agility Festival del Kennel Club, el qual compta amb 3.300 competidors, i al festival benèfic Dogs in Need. Concretament el Club d’Agility Cànic obtenia amb la selecció catalana el primer premi de la Nations Cup, mentre que l’Elisenda Huidobro amb el seu cocker Drac es feia amb el segon lloc al Kennel Club  Internacional i la primera posició al British Open amb plaça directa per la final a Cruft’s al març del 2019.

La participació local es tancava amb el primer lloc de la Carme Alòs amb la seva shetland Striptease en la final intermèdia (en mida mitjana) del Dogs in Need i la primera posició d’en Jordi Boix amb la seva border collie Vipperen a la final intermèdia (en mida gran) també del Dogs in Need.

Arxivat a: General
Els representants del club cabrerenc a Anglaterra
Darrera actualització d’aquest contingut: 10/08/2020 a les 08:12h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona