CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera Fira Iberoromana
Portada > Actualitat > Notícies > La temporada de bany a la platja es tanca amb una excel·lent valoració

La temporada de bany a la platja es tanca amb una excel·lent valoració

25/10/2018

Enguany s’han incrementat els dies amb bandera verda i els banys per a persones amb diversitat funcional

Ja es coneixen les dades de la temporada de bany a les platges del municipi d’aquest estiu ofertes per l’empresa responsable de la vigilància i el socorrisme. Aquestes ens parlen d’una temporada excel·lent per als banyistes en la qual ha predominat la mar plana amb un 71% dels dies amb bandera verda.

De la mateixa manera el municipi es consolida com a un espai per al bany de persones amb diversitat funcional, gràcies a la platja adaptada de la que disposa. En aquest sentit s’han ofert un total de 55 banys per a aquest col·lectiu, registrant un creixement respecte al 2017 (amb 37 banys) i al 2016 (amb 28).

Més enllà de l’estat de la mar i el bany adaptat, s’ha constatat també un lleuger increment respecte a l’any anterior en el nombre d’assistències. Aquestes han passat de 179 a 201, tot i que cap de les actuacions tipificades com a greus, perquè impliquen la presa de constants vitals, ha requerit de trasllat a l’hostpital.

Finalment cal destacar que s’han realitzat un total de 738 accions preventives, destinades a oferir recomanacions als usuaris de les platges. En total han estat 31 actuacions menys que l’any passat, mantenint la tendència a la baixa d’anys anteriors. Aquest fet s’explica perquè els banyistes en molts casos ja han estat objecte d’aquest treball preventiu.

Arxivat a: General
Activitat informativa a la platja
Darrera actualització d’aquest contingut: 22/05/2020 a les 12:32h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona