CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera carrer
Portada > Actualitat > Notícies > L’Ajuntament incorpora l’Agent d’Ocupació i Desenvolupament Local (AODL)

L’Ajuntament incorpora l’Agent d’Ocupació i Desenvolupament Local (AODL)

11/01/2019

L’agent treballarà amb l’objectiu de dinamitzar les polítiques de promoció econòmica

Amb la voluntat d’estimular el creixement econòmic del nostre municipi i la creació de llocs de treball, aquest 2019 l’Ajuntament de Cabrera de Mar incorporarà la figura de l’Agent d’Ocupació i Desenvolupament Local (AODL). La persona que ocuparà aquesta plaça treballarà des del departament de Promoció Econòmica municipal i desenvoluparà tasques d’enllaç amb els municipis integrats al servei per a la promoció econòmica Quatre Ribes del qual també en formen part Argentona, Dosrius i Òrrius.

Les funcions de l’agent seran dinamitzar amb agents socials, econòmics i empresarials entre d’altres, polítiques i programes que afavoreixin un creixement econòmic sostenible i que generin ocupació. Al llarg d’aquest 2019 l’AODL treballarà en projectes com el de Perfils Comuns d’Usuaris dels Serveis Locals d’Ocupació, el de Speed Dating Professional o el de Comercialització de Productes Turístics. La incorporació es realitzarà gràcies a una subvenció de la Generalitat de Catalunya.

Arxivat a: General
Logotip de Quatre Ribes
Darrera actualització d’aquest contingut: 09/07/2020 a les 13:48h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona