CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera Castell 2
Portada > Actualitat > Notícies > Millora l’eficiència i la qualitat de l’enllumenat del camp de futbol

Millora l’eficiència i la qualitat de l’enllumenat del camp de futbol

22/03/2019

L’Ajuntament de Cabrera de Mar assumia la instal·lació dels nous focus un cop es declarava desert el concurs per a aquesta actuació

Al llarg d’aquestes darreres setmanes les persones usuàries del camp de futbol municipal han pogut constatar una millora en el sistema d’il·luminació d’aquest equipament. L’Ajuntament ha procedit a la substitució dels focus amb els que comptava per uns altres de tecnologia LED que, a més d’incrementar la seva eficiència, ofereixen una major uniformitat de l’enllumenat i més intensitat lumínica.

La millora, amb una despesa de 35.000 €, no ha estat possible en els terminis previstos en un primer moment ja que el procés de licitació pública per a la substitució d’aquests elements del camp de futbol va quedar desert. Concretament 5 de les empreses que s’hi presentaven van ser descartades per criteris tècnics i l’última va renunciar a executar l’obra. En tot cas, l’estalvi aconseguit en assumir amb recursos propis la instal·lació, va permetre disposar d’uns focus de major qualitat que la prevista al concurs públic.

Arxivat a: General
El camp de futbol municipal
Darrera actualització d’aquest contingut: 12/04/2024 a les 15:03h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona