CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera florida
Portada > Actualitat > Notícies > Cabrera celebra la diada de Sant Jordi

Cabrera celebra la diada de Sant Jordi

18/04/2019

Al llarg dels propers dies tindran lloc diferents activitats culturals amb motiu d’aquesta celebració

Aquest proper dimarts se celebra Sant Jordi, la diada en la que llibres, roses i tradició són els grans protagonistes. Cabrera de Mar se sumarà a la celebració programant un conjunt d’activitats relacionades amb aquesta festa. La Biblioteca Ilturo aplegarà d’aquesta manera una part important d’un programa amb propostes que inclouen la seva presència la mateixa diada a la plaça de l’Ajuntament on exposarà les últimes novetats editorials i una mostra bibliogràfica de ganxet de 10 a 13 h. A més, durant el matí del 24 i 25 d'abril els alumnes de l'Escola Bressol Marinada, de l'escola Pla de l'Avellà i del Col·legi Parroquial Sant Feliu tindran un paper protagonista amb la narració de la llegenda de Sant Jordi a càrrec de Mon Mas a la biblioteca. El mateix dia 25 podrem prendre part de l’hora del conte “La llegenda del drac”, a partir de les 18 h, una obra de teatre amb titelles. L’endemà, divendres 26 a les 19 h, es presentarà “Dones pioneres del Maresme: guia de recursos” amb la presència de l’empresària de postguerra Montserrat Della Major, mentre que ja la setmana següent i, encara a la biblioteca, està prevista la trobada del club de lectura infantil al voltant de “3 contes de Sant Jordi”, d’Enric Gomà, i una activitat creativa per a adults per a aprendre la tècnica de l’estèncil en la qual els participants aprendran a decorar un ventall amb una rosa.

El punt i final serà en tot cas el lliurament dels premis del VIII Premi Literari Anton Isern. L’acte tindrà lloc el 5 de maig al Centre Cívic Pla de l’Avellà a partir de les 11 h. Els guardons reconeixeran les millores narracions curtes presentades en les 7 categories existents.

Per a més informació podeu consultar l’agenda del mes que trobareu com a document adjunt.

Arxivat a: General
La biblioteca centrarà una part destacada de les activitats

Arxius adjunts

Darrera actualització d’aquest contingut: 22/09/2023 a les 14:20h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona