CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera platja
Portada > Actualitat > Notícies > Comença la primera fase de la sala de teatre polivalent

Comença la primera fase de la sala de teatre polivalent

21/05/2019

Divendres passat s’iniciaven les obres amb l’enderroc de la nau annexa a la sala la Maresma

La futura sala de teatre polivalent del municipi comença a fer-se realitat amb l’inici de les obres que el divendres passat es posaven en marxa. En concret la primera fase dels treballs se centra en l’enderroc de la nau annexa a l’actual sala la Maresma, l’espai que serà ampliat i reformat per tal d’acollir el futur teatre municipal. Es preveu que els treballs, que han estat adjudicats a l’empresa Urcotex per un pressupost de 65.500 €, tingui una durada de dos mesos i mig.

Aquest projecte, que compta amb un ampli suport municipal, és possible gràcies a l’acord assolit entre la cooperativa la Guardiola i l’Ajuntament de Cabrera de Mar. En ell s’estableix la cessió al municipi en usdefruit d’aquest espai durant 35 anys més 15 més de pròrroga amb la possible adquisició del mateix.

Arxivat a: General
Imatge de l'inici de les obres
Darrera actualització d’aquest contingut: 09/07/2020 a les 13:48h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona