CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera Castell 2
Portada > Actualitat > Notícies > S’obren les inscripcions per al Juliol Jove

S’obren les inscripcions per al Juliol Jove

30/05/2019

El programa inclou tallers, sortides o coaching al llarg de tot el mes

S’apropa el final del curs escolar, però a Cabrera de Mar això no suposa necessàriament una aturada de l’activitat dels infants i joves del municipi. Entre les propostes més destacades per a les properes setmanes trobem la celebració del programa Juliol Jove per al qual es poden formalitzar les corresponents inscripcions a partir d’aquest proper 1 de juny. En concret el termini per als joves empadronats a Cabrera és de l’1 al 10 de juny; per a aquells que estudien al municipi però no són residents és de l’11 al 15 i, a partir del 17 de juny es poden inscriure la resta d’interessats.

El Juliol Jove proposa al llarg de quatre setmanes tallers de temàtiques tan variades com el de pintacares, el de youtubers, el de decoració de tasses o el de sushi. A més també es programen, cada dilluns, activitats de coaching a través del ioga o la musicoteràpia i, els dimarts, sortides a Port Aventura o a Waterworld entre altres. L’activitat jove al llarg del mes es completa amb el taller d’andròmines i el del joc de cartes Magic.

Per a més informació podeu contactar amb Can Martinet (avinguda Pare Jaume Català, 42; 93 754 28 61 o al mail (Necessites javascript per veure aquest correu-e)) o bé podeu consultar el díptic que trobareu com a document adjunt.

Arxivat a: General
Portada del díptic

Arxius adjunts

Darrera actualització d’aquest contingut: 22/05/2020 a les 12:32h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona