CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera Castell 2
Portada > Actualitat > Notícies > L’ampliació del servei de bus i l’àrea verda faciliten l’accés a la platja

L’ampliació del servei de bus i l’àrea verda faciliten l’accés a la platja

31/05/2019

Un any mes l’ajuntament torna a ampliar, del 2 de juny al 15 de setembre, el servei de transport públic els festius de l’estiu

De la mateixa manera que ja succeïa l’estiu passat, enguany la línia C-16 oferirà servei també els diumenges i festius. Aquest diumenge 2 de juny serà el primer que podrem fer servir els autobusos en el mateix horari que ofereixen habitualment els dissabtes, ampliant 2 hores més el servei que es va donar l’any anterior. La voluntat d’aquest increment del servei, que serà efectiva fins al proper 15 de setembre, és promoure l’ús del transport públic i fer més fàcil i constant la connexió entre els diferents nuclis del poble i la platja.

Per a més informació podeu consultar els horaris que trobareu com a document adjunt.

No serà en tot cas l’única mesura que aquests dies entra en vigor per tal de facilitar l’accés de veïns i veïnes a les zones de bany. També a partir d’aquest cap de setmana, i fins a l’últim cap de setmana del mes d’agost, serà operativa l’àrea verda d’aparcament del Pla de l’Avellà. D’aquesta manera, durant els caps de setmana i festius serà necessari tenir en un lloc visible del vehicle el distintiu gratuït que permet l’estacionament a tots els veïns de la zona i que facilita l’accés a platja als veïns de la resta del municipi.

Tanmateix també des de demà serà obligatori haver renovat el distintiu que permet l’aparcament al pàrquing del carrer Canigó, exclusiu per a vehicles autoritzats. En aquest cas el preu és de 10 € anuals per a persones empadronades i que paguin l’impost de circulació a Cabrera de Mar.

Les zones blaves de pagament entraran en vigor a partir del proper 15 de juny i estaran vigents fins el 15 de setembre.

Arxivat a: General
Bus de la línia C16

Arxius adjunts

Darrera actualització d’aquest contingut: 09/07/2020 a les 13:48h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona