CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera Cal Conde
Portada > Actualitat > Notícies > Tot a punt per a l’inici del nou curs

Tot a punt per a l’inici del nou curs

27/08/2019

Com a principal novetat, el centre Pla de l’Avellà passa a ser Institut Escola aquest 2019/2020

Aquest mes de setembre es posa en marxa un nou curs als centres educatius del nostre municipi. La principal novetat serà, a partir del dia 12 de setembre, la conversió de l’escola Pla de l’Avellà en l’Institut Escola Pla de l’Avellà. D’aquesta manera, i en un sol centre, es podrà oferir una oferta educativa dels 3 als 16 anys. En tot cas, en aquest curs s’incorporarà únicament primer d’ESO per anar ampliant l’oferta els propers anys. Des del centre, i per tal d’aconseguir completar aquest procés amb èxit, es compta amb un equip impulsor per a iniciar la creació de la nova etapa de l’ESO formada per 3 professores. Des de l’Ajuntament s’han realitzat tots els treballs necessaris per tal de disposar del nou espai que es destinarà a l’ampliació de l’oferta educativa.

Més enllà de l’institut escola, Cabrera de Mar també compta amb l’Escola Bressol Municipal Marinada. Tot i que alguns dels grups han comptat per a aquest curs amb més sol·licituds que les places que s’oferien, el centre ha pogut garantir que totes les famílies empadronades a Cabrera de Mar han tingut la possibilitat de matricular els seus infants.

Arxivat a: General
L'Institut Escola Pla de l'Avellà
Darrera actualització d’aquest contingut: 22/05/2020 a les 12:32h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona