CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera Ajuntament
Portada > Actualitat > Notícies > En marxa el XXIè Curs d’Orgue del Maresme

En marxa el XXIè Curs d’Orgue del Maresme

03/09/2019

Durant aquesta setmana el nostre municipi acull la proposta promoguda per l’Associació per la Música d’Orgue de Cabrera de Mar

Al llarg d’aquests dies Cabrera de Mar esdevé un referent internacional, un cop més, pel que fa a l’aprenentatge de l’orgue gràcies a la celebració de la vint-i-unena edició del Curs d’Orgue del Maresme. Dilluns tenia lloc a la Sala Nova la presentació d’aquesta proposta formativa de l’Associació per la Música d’Orgue de Cabrera de Mar a la qual dona suport l’Ajuntament. Avui dimarts la programació del curs inclou una visita al Museu de la Música de Barcelona i el concert inaugural a càrrec del catedràtic d’orgue de Tolosa de Llenguadoc, Jan Willem Jansen, a l’església parroquial a partir de les 20 h.

Dimecres arrenquen les classes de preparació corporal-instrumental, les classes d’orgue per a participants i oients i les sessions de conjunt coral, instrumental i baix continu d’orgue. El curs es perllongarà fins a aquest proper dissabte 7 de setembre.

Arxivat a: General
Orgue
Darrera actualització d’aquest contingut: 29/05/2020 a les 17:26h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona