CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera Ajuntament
Portada > Actualitat > Notícies > Cabrera de Mar reedita les tres Flors d’Honor del projecte Viles Florides

Cabrera de Mar reedita les tres Flors d’Honor del projecte Viles Florides

03/10/2019

El distintiu reconeix el treball que es realitza des del nostre municipi per a la preservació dels espais verds

El nostre poble és un dels 133 municipis reconeguts aquest 2019 amb les Flors d’Honor que s’atorguen en el marc del projecte Viles Florides promogut per la Confederació d’Horticultura Ornamental de Catalunya (CHOC) per a reconèixer el treball en la transformació dels espais públics a través de l’enjardinament i la millora dels espais verds. Cabrera de Mar aconsegueix aquesta distinció novament i ho fa reeditant les tres Flors d’Honor, el segon distintiu en ordre d’importància que es concedeix i que enguany només han assolit 53 poblacions.

L’acte de lliurament d’aquests reconeixements tenia lloc el passat 27 de setembre en una gala celebrada a Lloret de Mar amb la presència de la consellera d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, Teresa Jordà. L’activitat es completava, al llarg del matí, amb la celebració d’una jornada tècnica.

Les distincions del moviment Viles Florides són atorgades a través d’un jurat especialitzat format per professionals dels sectors del viverisme, la jardineria, el paisatgisme, el mobiliari urbà i altres àmbits. Per tal de concedir les Flors d’Honor es valoren diferents aspectes com ara la relació entre l’espai verd i el nombre d’habitants, la diversitat floral, la integració paisatgística, l’estat de manteniment o la selecció d’espècies.

Arxivat a: General
Lliurament de les Flors d'Honor
Darrera actualització d’aquest contingut: 28/05/2020 a les 10:06h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona