CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera castell 1
Portada > Actualitat > Notícies > L’Ajuntament respon davant la sentència contra el procés

L’Ajuntament respon davant la sentència contra el procés

14/10/2019

El consistori ha suspès la celebració del Consell de Govern prevista per a aquesta tarda i convoca un ple extraordinari dijous

Aquest matí s’ha fet pública la sentència del Tribunal Suprem contra els líders independentistes per la seva participació en el procés. Aquestes van des dels 10 mesos de multa als 13 anys de presó en el cas d’Oriol Junqueras o els 12 que hauran d’assumir Raül Romeva, Jordi Turull i Dolors Bassa.

L’Ajuntament de Cabrera de Mar ha volgut manifestar el seu rebuig a una sentència que considera injusta. Per aquest motiu s’ha convocat un ple extraordinari que se celebrarà aquest proper dijous, a les 19.30 h, per tal de tractar la moció de resposta al dictamen proposada per l’Associació Catalana de Municipis (ACM) i l’Associació de Municipis per la Independència (AMI). A més també s’ha suspès la celebració del Consell de Govern que estava previst per a aquesta tarda.

Arxivat a: General
Façana de l'Ajuntament
Darrera actualització d’aquest contingut: 03/08/2020 a les 11:00h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona