CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera carrer
Portada > Actualitat > Notícies > Comença una nova edició del cicle de concerts d’orgue

Comença una nova edició del cicle de concerts d’orgue

06/11/2019

El cicle, que arriba a la seva vint-i-novena edició, s’inicia amb l’actuació de Jordi Pajares

Aquest proper dissabte 9 de novembre la música d’orgue tornarà a ser protagonista de la vida cultural del nostre poble amb el primer dels sis concerts que conformen el programa del XXIX Cicle d’Orgue de Cabrera de Mar. La proposta organitzada per l’Associació per la Música d’Orgue de Cabrera de Mar s’iniciarà a partir de les 21 h a l’església parroquial de Sant Feliu amb el concert del professor del Conservatori de Terrassa, Jordi Pajades. El preu de l’entrada és d’un euro.

Pel que fa a la resta de concerts dels que podrem gaudir aquest mes la segona de les cites arribarà dissabte 16 de novembre amb el concert del professor del Conservatori de Tarragona, Jordi Vergés, mentre que el dia 30 serà el torn per a Claudia Stoppelhaar.

Arxivat a: General
Orgue

Arxius adjunts

Darrera actualització d’aquest contingut: 29/05/2020 a les 17:26h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona