CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera carrer
Portada > Actualitat > Notícies > Cabrera torna a dir no a la violència masclista

Cabrera torna a dir no a la violència masclista

22/11/2019

El municipi programa diverses activitats al voltant del Dia internacional per a l'eliminació de la violència envers les dones.

En el que portem d’any a Catalunya 8 dones han estat assassinades en l’àmbit de la parella. Fins al tercer trimestre de 2019 s’han atès prop de 10.000 víctimes de la violència masclista. Tal i com demostren les dades, aquesta forma de violència continua molt present a la nostra societat i, per tal de posar-ho de rellevància, aquest proper 25 de novembre se celebra el Dia internacional per a l'eliminació de la violència envers les dones. Cabrera de Mar torna a sumar-se un cop més a aquesta jornada de visibilització amb diferents activitats.

Així aquest dimarts ha tingut lloc a la biblioteca un taller destinat a treballar entre els infants el rebuig a les idees sexistes com a primer acte d’un programa que continuarà aquest diumenge dia 24 amb un espectacle itinerant que recorrerà el municipi. Aquest acte compta amb la col·laboració de l’entitat local Espai Dona que també durà a terme una sèrie d’activitats. Les activitats començaran al centre del poble a les 12 h i acabaran a la plaça de  l’Ajuntament.

Dilluns, tindrà lloc l’acte central amb la lectura al migdia del manifest institucional davant del consistori. El dimarts 26 a Can Martinet, es farà una activitat amb els joves a partir de les 17 h. L’activitat que es farà consisteix en penjar desitjos contra la violència de gènere en un arbre de la vida.  

Arxivat a: General
25N
Programació del 25N
Darrera actualització d’aquest contingut: 29/05/2020 a les 17:26h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona