CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera Ajuntament
Portada > Actualitat > Notícies > APAC i l’Ajuntament posen en marxa un espai d’atenció als gats de carrer

APAC i l’Ajuntament posen en marxa un espai d’atenció als gats de carrer

28/11/2019

Les colònies de gats ajuden a controlar la presència de rosegadors o d’insectes als espais públics

Els gats que viuen entre nosaltres i amb els quals compartim els espais públics també necessiten puntualment atenció específica: quan es posen malalts, quan pateixen un accident, quan les femelles tenen cries, etc. Amb la voluntat de poder oferir-los la cura que requereixen l’Associació Protectora d’Animals de Cabrera de Mar (APAC) i l’Ajuntament treballen en la posada en marxa d’un espai idoni per a la recuperació d’aquests gats.

El manteniment de les colònies de gats comporta diversos beneficis per a un municipi. Entre aquests es troben el control de la proliferació d’aquests animals, però també la important reducció que provoquen de rosegadors i insectes als espais públics.

APAC treballa en col·laboració amb l’Ajuntament de manera habitual des de fa 18 anys en el manteniment d’aquestes colònies felines mitjançant l’alimentació o l’esterilització dels gats entre altres tasques. Sense anar més lluny en el primer semestre del 2019 han col·laborat en l’esterilització de 32 gats i en l’eutanàsia de tres animals.

Arxivat a: General
Gat de carrer
Darrera actualització d’aquest contingut: 17/03/2023 a les 11:32h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona