CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera Fira Iberoromana
Portada > Actualitat > Notícies > Es presenta el tercer volum de la Col·lecció Biblioteca Ilturo

Es presenta el tercer volum de la Col·lecció Biblioteca Ilturo

12/12/2019

‘En Màrius, l’Helena i el misteri de la màscara de carnaval’ és el títol del nou llibre dedicat a descobrir als més joves el patrimoni del municipi

Ens trobem en 1955 a Cabrera de Mataró i en Màrius ha fet una màscara a l’escola per al ball de cara tapada i el concurs de carotes que se celebra al carnaval. No li vol ensenyar a ningú, ni a l’Helena, però uns fets inesperats faran que aquest carnaval de 1955 no sigui com els altres. Aquest és el punt de partida del tercer volum de la Col·lecció Biblioteca Ilturo, ‘En Màrius, l’Helena i el misteri de la màscara de carnaval’, que es presenta a la biblioteca del nostre municipi aquest proper dimarts 17 de desembre a partir de les 18 h. L’acte per a donar a conèixer  l’obra escrita per Mercè Pujadas amb il·lustracions de Teo Perea, comptarà amb la narradora Gina Clotet i acollirà també un taller de màscares. A més hi participaran els nous nans Màrius i Helena, que romandran exposats una setmana a la biblioteca, acompanyats dels flabiolaires.

Els llibres de la col·lecció editada per l’Ajuntament de Cabrera de Mar i coordinada i dirigida per Albert Calls i per la directora de la Biblioteca Ilturo, Judit Garcia, volen apropar als més joves el ric patrimoni i la història del nostre municipi. Amb anterioritat es publicaven ‘En Màrius, l’Helena i la clau del Castell’, sobre el passat medieval i el Castell de Burriac, i ‘En Màrius, l’Helena i el verí petrificador’ ambientat en l’època iberoromana.

Arxivat a: General
Portada del llibre
Darrera actualització d’aquest contingut: 24/05/2024 a les 11:31h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona