CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | AMB ESTILS

Logotip
Capçalera Castell 2
Portada > Actualitat > Notícies > Cabrera de Mar ha destinat més de 29.000 € a cooperació internacional

Cabrera de Mar ha destinat més de 29.000 € a cooperació internacional

09/01/2020

El Nepal, Madagascar o Indonèsia s’han beneficiat de les aportacions fetes per l’Ajuntament

Al llarg de l’any 2019 el nostre municipi ha mostrat la seva solidaritat amb algunes de les regions més castigades del planeta, s’han destinat 29.300 € a diferents projectes de cooperació internacional. Aquests diners, vehiculats a través del Fons Català de Cooperació al Desenvolupament, han arribat a cinc projectes concrets. Així s’ha donat suport a la fundació Método Ponseti per  treballar a Madagascar en el projecte que desenvolupa amb els nens que pateixen de peu zambo; al manteniment del laboratori per a la producció de medicaments als campaments de refugiats a de Tindouf; s’ha donat continuïtat al projecte de construcció d’infraestructura per a la institució educativa Giordano Liva a Perú.

A més a més, són dues les actuacions destinades a pal·liar els efectes de desastres naturals: per una banda s’ha fet una aportació per donar resposta als efectes del terratrèmol i del tsunami a Indonèsia i per una altra, s’ha donat suport a l’atenció alimentària i sanitària per a infants d'alt risc afectats pel terratrèmol del Nepal a l'àrea metropolitana de Katmandú.

Totes aquestes aportacions municipals s’han realitzat a través dels criteris elaborats per una comissió municipal amb participació de tots els grups polítics.

Arxivat a: General
Indonèsia
Darrera actualització d’aquest contingut: 18/04/2024 a les 20:42h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona