CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera platja
Portada > Actualitat > Notícies > Els recursos humans dedicats als serveis públics, protagonistes dels pressupostos municipals

Els recursos humans dedicats als serveis públics, protagonistes dels pressupostos municipals

10/01/2020

Després d’uns anys marcats per les inversions extraordinàries, el capítol de personal pren el protagonisme dels comptes públics

9.154.586 €, aquesta és la quantitat consignada als pressupostos municipals que marcaran la despesa pública a Cabrera de Mar al llarg d’aquest 2020. Enguany els comptes públics es caracteritzen per reduir el pes que s’havia dipositat en els darrers 2 anys en la inversió, per posar l’accent en el reforç de l’equip humà dedicat al servei de la població. Al llarg dels darrers anys el nostre poble havia disposat de recursos extraordinaris per a inversions, molt superiors als que s’havien assolit en anteriors mandats, que contrastaven amb una limitació en el desenvolupament de la plantilla de treballadors municipals forçada per la legislació estatal.

Aquest reforç de l'estructura humana per poder garantir la consolidació i la qualitat en la prestació dels serveis queda reflectit en un increment del 13 % del capítol de personal als comptes públics. En aquest primer any aquest reforç del personal se centrarà en els Serveis Tècnics, amb la incorporació d'una nova arquitecta i l'ampliació horària d'altres tècnics del departament, així com en l'àrea de gestió econòmica. Per la seva banda les inversions tornen a situar-se en nivell d’anys anteriors amb una despesa prevista de 622.000 €.

Els comptes públics d’enguany estan subjectes a un Pla Econòmic Financer.

Arxivat a: General
Façana de l'Ajuntament
Darrera actualització d’aquest contingut: 23/10/2020 a les 12:30h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona