CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera panoràmica 3
Portada > Actualitat > Notícies > Trobada entre ajuntaments i Generalitat per a potenciar l’agricultura i la indústria al Baix Maresme

Trobada entre ajuntaments i Generalitat per a potenciar l’agricultura i la indústria al Baix Maresme

23/01/2020

Representants de 5 municipis, entre ells Cabrera de Mar, es reunien amb el secretari de l'Agenda Urbana i Territori

El Baix Maresme busca un impuls a la seva activitat econòmica que sigui compatible amb un desenvolupament sostenible. Entre les diferents mesures desenvolupades al respecte al llarg dels darrers temps, els alcaldes i alcaldesses dels municipis que formen part de l’acord Sant Mateu-Burriac es trobaven el passat 15 de gener a Mataró amb el secretari d’Hàbitat i Territori de la Generalitat de Catalunya, Agustí Serra.

La reunió servia per a acordar la fórmula per a poder tirar endavant el pla director que ha de permetre l’armonització dels usos de les zones agrícoles i industrials dels 5 municipis (Cabrera de Mar, Cabrils, Vilassar de Mar, Vilassar de Dalt i Premia de Dalt) i l’impuls econòmic a la zona situada a l’entorn de l’antic Camí del Mig. Des de Cabrera de Mar es valora la necessitat d’un ajust de les activitats permeses pel planejament urbanístic, per tal de garantir-ne la viabilitat de les explotacions agrícoles i l’eradicació d’activitats il·legals.

Arxivat a: General
Moment de la reunió
Darrera actualització d’aquest contingut: 29/05/2020 a les 17:26h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona