CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera Castell 2
Portada > Actualitat > Notícies > L’Ajuntament inicia un Pla d’intervenció per a la regulació dels guals

L’Ajuntament inicia un Pla d’intervenció per a la regulació dels guals

14/02/2020

El pla busca reduir les incidències al voltant de l’estacionament de vehicles que es registren al municipi

L’any 2007 es publicava l’ordenança municipal número 50 reguladora dels guals per entrada i sortida de vehicles als immobles de Cabrera de Mar en la qual s’estableix que els accessos per a vehicles dels immobles que no disposin de la corresponent llicència de gual s’adaptin al que marca la pròpia ordenança. En aquest temps han estat al voltant de 50 els immobles que s’han adaptat voluntàriament.

En tot cas al llarg dels darrers temps s’ha registrat un increment en les incidències per estacionament de vehicles en aquests accessos per la qual cosa l’Ajuntament de Cabrera de Mar ha optat per endegar un Pla d’intervenció per la regulació dels guals. Aquest pla té la finalitat d’elaborar un inventari en una primera fase dels accessos als immobles per els vehicles que no han tramitat la llicència de gual o que no s'han adequat a la ordenança reguladora i que, per tant, no tenen el model de placa i senyalització oficials. La següent fase del pla serà l’establiment d’un programa per fases d’intervenció i regulació administrativa.

Amb la llicència de gual la persona titular obté el dret de modificar la vorera per fer-la remuntable, la possessió de placa reglada o homologada, la senyalització al terra amb línia groga i el servei de la policia local per retirar vehicles que es trobin estacionats en l’espai delimitat per la línia de gual.

Arxivat a: General
Gual
Darrera actualització d’aquest contingut: 09/07/2020 a les 13:48h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona