CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera Ajuntament
Portada > Actualitat > Notícies > Cabrera es disfressa per Carnestoltes

Cabrera es disfressa per Carnestoltes

19/02/2020

A partir d’aquest divendres el municipi celebra amb diferents activitats el Carnaval

S’ultimen els detalls de les disfresses i els preparatius per tal de participar aquests propers dies de la celebració del Carnestoltes al nostre municipi. Aquest divendres 21 de febrer comença la programació de la festa amb les rues de carnestoltes de l’institut escola Pla de l’Avellà  a les 9.45 h i de l’escola Sant Feliu a les 15.15 h. En tot cas el gruix del programa arribarà dissabte amb el ball de disfresses infantil a l’envelat a partir de les 17.30 h, la rua de Carnestoltes que arrencarà a la plaça de l’Ajuntament a les 19.30 h i el concurs de disfresses a també l’envelat municipal, a les 21.15 h.

Ja la setmana vinent està programat dilluns l’espectacle “La vida és un circ” a les 17.30 h al casal El Castellet i dimarts tindran lloc el Ball de Momerotes i la marxa fúnebre (a les 20.30 i 22 h respectivament a l’envelat). El punt i final arribarà dimecres amb la lectura del testament a la terrassa de Can Martinet a partir de les 19 h a la qual seguiran l’enterrament de la sardina i la penjada de la Vella Quaresma. A les 20 h a l’església parroquial se celebrarà la missa d’imposició de cendra.

Arxivat a: General
Carnestoltes del 2019

Arxius adjunts

Darrera actualització d’aquest contingut: 22/05/2020 a les 12:32h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona